SERVICE-UL NOSTRU:
SIMPLU, RAPID & SIGUR
SELECŢIA LIMBII:
DE EN FR ES IT PT PL NL RO RU SK 

Aşa funcţionează

Expedierea în toată lumea a numerelor europene de tranzit - cum funcţionează acest lucru?
În aceste pagini urmează să vă explicăm întregul parcurs al procesului de comandă până la primirea numerelor pe termen scurt şi să vă arătăm în felul acesta cât este totul de confortabil şi de simplu pentru dumneavoastră.

Pasul 1

Primul pas constă în completarea formularului de comandă. Alegeţi mai întâi numărul dorit de perechi de numere (fiecare autoturism necesită o pereche de numere) şi data de la care urmează ca numerele să fie valabile. În acest sens este necesar să aveţi în vedere că plăcuţele dumneavoastră vor sosi la adresa de livrare abia în ziua din care sunt valabile, deoarece noi nu avem voie să înmânăm clientului decât plăcuţe valabile. În afară de aceasta, vă rugăm să indicaţi datele persoanei care urmează să fie înscrisă ca persoană asigurată (de regulă conducătorul auto). În afară de aceasta puteţi alege o altă adresă de livrare, dacă doriţi acest lucru. Ca să nu apară probleme în etapele ulterioare ale derulării procesului, este foarte importantă ortografierea corectă a datelor din formularul de comandă.

Pasul 2

În cadrul celui de-al doilea pas al comenzii puteţi indica, dacă doriţi, o adresă alternativă de facturare iar în încheiere puteţi selecta metoda de plată dorită. Vă oferim patru metode de plată diferite: Card de credit, PayPal şi transfer bancar imediat pentru derularea rapidă şi sigură a plăţii precum şi transferul bancar normal, în această din urmă situaţie trebuind avută în vedere o durată de procesare de 2 până la 3 zile lucrătoare.

PayPal
Transferul bancar imediat

Pasul 3

Pentru a se asigura că cererea dumneavoastră pot fi efectuate, trebuie să vă imediat fax sau e-mail de identitate al titularului. Adresa înregistrată a titularului trebuie să fie vizibilă pe cartea de identitate (faţă şi spate!) sau poate fi scris în jos separat!

E-Mail: info@transit-plate.eu

Pasul 4

După ce aţi trimis comanda şi s-a efectuat plata, noi procesăm comanda dumneavoastră şi expediem plăcuţele la adresa de livrare aleasă. Dumneavoastră veţi primi însă de regulă plăcuţele abia în ziua în care acestea sunt valabile pentru circulaţia pe drumurile publice.

Livrarea are loc în toată lumea prin Express Courier (UPS/DHL).
În interiorul Germaniei firma de curierat vă va înmâna de regulă plăcuţele până cel târziu la ora 9.00 dimineaţa (luni-vineri).
Coletul dumneavoastră va conţine 2 numere şi un talon de culoare roz pentru fiecare pereche.

Pasul 5

Zum Schluss müssen Sie den erhaltenen rosa Fahrzeugschein nur noch ausfüllen. Hierzu tragen Sie bitte die Fahrzeugklasse, Hersteller-Kurzbezeichnung, Fahrzeug-Identifikationsnummer, das Datum der Erstzulassung und Ort, Datum, Unterschrift ein. Danach können Sie die Kurzzeitkennzeichen an Ihr Fahrzeug anbringen und losfahren.Formular de finalizare
   
Atât! Vă urăm o călătorie plăcută!
Vă rugăm să reţineţi faptul că plăcuţa de înmatriculare temporară ca urmare a Directivei UE C68/2007 principiu valabil şi în Europa sunt valide, dar atunci când purta orice complicaţii cu autorităţile naţionale în ţări străine sunt singurii responsabili.
METODE DE PLATĂ
Unsere Zahlungsmethoden
Hier klicken - sofortüberweisung Kundeninformationen
EXPEDIEREA
DHL  
Noi expediem prin DHL.
Urmărirea online a trimiterii!