SERVICE-UL NOSTRU:
SIMPLU, RAPID & SIGUR
SELECŢIA LIMBII:
DE EN FR ES IT PT PL NL RO RU SK 

Număr de tranzit?

Ce este un număr pe termen scurt / un număr de tranzit?

Kurzzeitkennzeichen Numărul de tranzit este un număr de înmatriculare cu o dungă galbenă în partea dreaptă şi este întotdeauna valabil timp de 4 zile de la data înscrierii. Data imprimată pe dunga galbenă din partea dreaptă marchează ultima zi a asigurării şi a valabilităţii, ziua fiind înscrisă deasupra, luna în mijloc iar anul dedesubt. După trecerea acestei date nu mai este permisă folosirea numărului în circulaţia publică.

Nu este necesară returnarea numărului de tranzit după expirare, deoarece, datorită datei imprimate, acesta îşi pierde valabilitatea după această dată.

"Numerele de tranzit" sunt prevăzute pentru curse de tranzit, de verificare şi de probă. Folosirea acestor numere este permisă numai cu un singur vehicul, folosirea alternativă pentru mai multe vehicule nu este admisă. Datele vehiculului se vor înscrie în talonul de culoare roz.

Numerele se folosesc pentru tranzitul unui vehicul de la locul de cumpărare în localitatea de domiciliu, pentru executarea unei curse de probă sau pentru efectuarea verificării tehnice periodice (TÜV).

Având în vedere că obţineţi o asigurare cu carte verde, aceasta este valabilă în întreaga Europă.

Pentru înscrierea în circulaţie a numerelor de tranzit nu se calculează şi nu se plătesc impozite.
Vă rugăm să reţineţi faptul că plăcuţa de înmatriculare temporară ca urmare a Directivei UE C68/2007 principiu valabil şi în Europa sunt valide, dar atunci când purta orice complicaţii cu autorităţile naţionale în ţări străine sunt singurii responsabili.
METODE DE PLATĂ
Unsere Zahlungsmethoden
Hier klicken - sofortüberweisung Kundeninformationen
EXPEDIEREA
DHL  
Noi expediem prin DHL.
Urmărirea online a trimiterii!