SERVICE-UL NOSTRU:
SIMPLU, RAPID & SIGUR
SELECŢIA LIMBII:
DE EN FR ES IT PT PL NL RO RU SK 

Metode de plată

La sfârşitul procesului de comandă puteţi alege între mai multe metode de plată.
Kreditkarte Visa MasterCard


La noi plata prin card de credit (VISA / MasterCard) este foarte simplă, confortabilă şi sigură. La sfârşitul procesului de comandă veţi fi condus spre un formular securizat unde veţi introduce numărul cardului de credit, data expirării şi codul de securitate (aflat pe versoul cardului).
Comanda dumneavoastră va fi procesată imediat după efectuarea plăţii, iar dumneavoastră vă veţi primi numerele de tranzit de regulă în următoarea zi lucrătoare.
Paypal

Plata prin PayPal necesită înregistrarea o singură dată la PayPal. După aceea puteţi plăti confortabil prin aviz de debit, card de credit sau transfer bancar normal prin PayPal, şi anume prin intermediul unui mare număr de situri internet cunoscute, precum şi la noi.

+ plata confirmată în decurs de câteva secunde
+ derularea în condiţii de securitate - fără indicarea datelor de cont
+ primirea garantată a mărfii datorită protecţiei PayPal pentru cumpărători
Contul nostru PayPal este: info@peregon.eu
Sofortüberweisung

Prin transfer bancar imediat puteţi plăti imediat online comanda dumneavoastră. Singurul lucru de care aveţi nevoie este un cont bancar apt de a efectua operaţiuni online împreună cu PIN-ul + TAN-ul aferent. Suma este transferată în decurs de secunde iar dumneavoastră vă veţi primi numerele de regulă în ziua lucrătoare următoare.
Sofortüberweisung.de dispune de verificare TÜV şi este un sistem de plată serios, cu acoperire globală.
Indicaţie: Noi nu vedem numărul dumneavoastră PIN sau TAN, ci primim doar mesajul că transferul bancar s-a încheiat cu succes.
Überweisung

Plata prin transfer bancar durează prin natura lucrurilor până la trei zile. Noi verificăm zilnic la ora 09:30 şi la ora 12:30 intrările de bani în contul nostru. Deîndată ce plata este înregistrată la noi, se efectuează expedierea numerelor de tranzit.

Coordonate bancare:

Deutsche Bank
Cod bancar (BLZ): 39570024
Nr. cont: 801453201
Deţinător: GVA Transit GmbH

IBAN: DE45 395 700 240 8014532 01
SWIFT-BIC: DEUT DE DB395
Ihr Vorschlag

Nu este menţionată metoda de plată pe care o doriţi? Ne puteţi transmite metoda de plată pe care o favorizaţi, executând clic pe următorul link de e-mail.: Propuneţi o metodă de plată.
METODE DE PLATĂ
Unsere Zahlungsmethoden
Hier klicken - sofortüberweisung Kundeninformationen
EXPEDIEREA
DHL  
Noi expediem prin DHL.
Urmărirea online a trimiterii!